Η εταιρεία μας ιδρύθηκε από τον κ. Παναγιώτη Κρυσταλλίδη στις 6 Απριλίου του 1971 και είναι ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς στην Ελλάδα σχετικά με τα κονσερβοποιημένα ροδάκινα. Από το 2002, ο Πρόεδρος της εταιρίας είναι η κυρία Ελένη Κρυσταλλίδου, κόρη του ιδρυτή και ιδιοκτήτη της εταιρείας.

Η εταιρεία μας ξεκίνησε αρχικά με την επεξεργασία ροδάκινου, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα από περίπου 40.000 ctns των 24×1 ανά σεζόν. Από τότε η ικανότητα παραγωγής των προϊόντων μας έχει αυξηθεί σταθερά και συνεχώς μέχρι σήμερα όπου έχει φτάσει σε ένα συνολικό ποσό 1.200.000 ctns 24×1.

Η γκάμα των προϊόντων μας έχει διευρυνθεί και τώρα δεν παράγει μόνο τα ροδάκινο, αλλά και κοκτέιλ φρούτων, τα μανιτάρια και γέμιση φρούτων.

Έχουμε εισέλθει σε αυτούς τους τομείς, αφού μελετήσαμε σε βάθος όχι μόνο την αγορά, αλλά και όλους τους παράγοντες που εμπλέκονται, προκειμένου να αποκτήσουμε την απαιτούμενη τεχνογνωσία για την παραγωγή αυτών των προϊόντων.

Για την επίτευξη των παραπάνω στόχων, έχουμε επενδύσει σημαντικά στην αγορά μηχανημάτων, οργανώνοντας ένα τέλειο εργαστήριο, εξειδικευμένο προσωπικό και στελέχη.

Έχουμε καθιερωθεί στην αγορά, λόγω της σκληρής και υπεύθυνης δουλειάς μας όλα αυτά τα χρόνια. Η καλή μας φήμη οφείλεται στην ποιότητα όχι μόνο των προϊόντων μας, αλλά και των υπηρεσιών που προσφέρουμε.