ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ;

ΛΙΓΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ

Γευστικό επιδόρπιο με χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες!

ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΙΤΗΚΑ

Φυσικό προϊόν χωρίς συντηρητικά!

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

Διαθεσιμότητα όλο το χρόνο χωρίς να σου λείψει ποτέ!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε από τον κ. Παναγιώτη Κρυσταλλίδη στις 6 Απριλίου του 1971 και είναι ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς στην Ελλάδα σχετικά με τα κονσερβοποιημένα ροδάκινα. Από το 2002, ο Πρόεδρος της εταιρίας είναι η κυρία Ελένη Κρυσταλλίδου, κόρη του ιδρυτή και ιδιοκτήτη της εταιρείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ SKO SA

Η εταιρεία μας ξεκίνησε αρχικά με την επεξεργασία ροδάκινου, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα από περίπου 40.000 ctns των 24×1 ανά σεζόν. Από τότε η ικανότητα παραγωγής των προϊόντων μας έχει αυξηθεί σταθερά και συνεχώς μέχρι σήμερα όπου έχει φτάσει σε ένα συνολικό ποσό 1.200.000 ctns 24×1.

Η γκάμα των προϊόντων μας έχει διευρυνθεί και τώρα δεν παράγει μόνο τα ροδάκινο, αλλά και κοκτέιλ φρούτων, τα μανιτάρια και γέμιση φρούτων.

Έχουμε εισέλθει σε αυτούς τους τομείς, αφού μελετήσαμε σε βάθος όχι μόνο την αγορά, αλλά και όλους τους παράγοντες που εμπλέκονται, προκειμένου να αποκτήσουμε την απαιτούμενη τεχνογνωσία για την παραγωγή αυτών των προϊόντων.

Για την επίτευξη των παραπάνω στόχων, έχουμε επενδύσει σημαντικά στην αγορά μηχανημάτων, οργανώνοντας ένα τέλειο εργαστήριο, εξειδικευμένο προσωπικό και στελέχη.

Έχουμε καθιερωθεί στην αγορά, λόγω της σκληρής και υπεύθυνης δουλειάς μας όλα αυτά τα χρόνια. Η καλή μας φήμη οφείλεται στην ποιότητα όχι μόνο των προϊόντων μας, αλλά και των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Ποιότητα & Πιστοποιητικά

Ο μεγαλύτερος και διαρκής στόχος μας είναι η λήψη και επεξεργασία πρώτων υλών υψηλής ποιότητος. Με γνώμονα αυτό η εταιρεία μας διαθέτει μία έμπειρη ομάδα τεχνολόγων που διασφαλίζουν και ελέγχουν ότι η ποιότητα των προϊόντων μας παραμένει σε υψηλά επίπεδα ακολουθόντας τις προσταγές της αγοράς.

  • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΚΟ ΣΑ

    IFS

  • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΚΟ ΣΑ

    ISO 9001

  • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΚΟ ΣΑ

    HACCP

Τμήμα διανομής και πωλήσεων

Το τμήμα πωλήσεων μας έχει οργανωθεί μετά από όχι μόνο την παγκόσμια ζήτηση της αγοράς, αλλά και τις ανάγκες που αφορούν την κάθε εταιρεία ξεχωριστά. Η συνεργασία μας με επιχειρήσεις από όλη την υδρόγειο μας επιτρέπει να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες και τις επιθυμίες των εθνικών αγορών σε συνδυασμό με τις επιμέρους εταιρείες που συνεργαζόμαστε.

Η διευθέτηση των μεταφορικών διαδικασιών και των τρόπων διανομής των αγαθών μας επεξεργάζονται απο το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μας. Τα μέσα διανομής που χρησιμοποιούνται περιλαμβάνουν εμπορευματοκιβώτια και φορτία φορτηγών σε όλες τις περιοχές του κόσμου

Εξάγουμε σε όλο τον κόσμο

Οι πελάτες μας βρίσκονται σε όλες τις περιοχές του κόσμου. Παραδίδουμε τα προϊόντα μας σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, την Ασία, τη Νότια Αμερική, την Αφρική, τη Ρωσία, τη Μέση Ανατολή και τις ΗΠΑ.

elΕλληνικά