Τμήμα διανομής και πωλήσεων  

Το τμήμα πωλήσεων μας έχει οργανωθεί μετά από όχι μόνο την παγκόσμια ζήτηση της αγοράς, αλλά και τις ανάγκες που αφορούν την κάθε εταιρεία ξεχωριστά. Η συνεργασία μας με επιχειρήσεις από όλη την υδρόγειο μας επιτρέπει να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες και τις επιθυμίες των εθνικών αγορών σε συνδυασμό με τις επιμέρους εταιρείες που συνεργαζόμαστε. 

Η διευθέτηση των μεταφορικών διαδικασιών και των τρόπων διανομής των αγαθών μας επεξεργάζονται απο το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μας. Τα μέσα διανομής που χρησιμοποιούνται περιλαμβάνουν εμπορευματοκιβώτια και φορτία φορτηγών σε όλες τις περιοχές του κόσμου

Εξάγουμε σε όλο τον κόσμο 

Οι πελάτες μας βρίσκονται σε όλες τις περιοχές του κόσμου. Παραδίδουμε τα προϊόντα μας σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, την Ασία, τη Νότια Αμερική, την Αφρική, τη Ρωσία, τη Μέση Ανατολή και τις ΗΠΑ.

Ενδιαφέρον ;

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε!

Εταιρεία

Έχουμε καθιερωθεί στην αγορά, λόγω της σκληρής και υπεύθυνης δουλειάς μας όλα αυτά τα χρόνια. Η καλή μας φήμη οφείλεται στην ποιότητα όχι μόνο των προϊόντων μας, αλλά και των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Περισσότερα

Επικοινωνία

  • ΣΚΟ Π. Κρυσταλλίδης Α.Ε.
    6ο Χλμ. Σκύδρας - Αριδαίας
    585 00, Σκύδρα, Πέλλα
  • +30 23810 82 902
  • +30 23810 82 901 (φαξ)
  • info@skosa.gr